Ελληνικά | English
Development of Network Video Recorders Cubitech

cubitech

View a demo of our internet video control Live Demo
View a demo of our internet video control Product Catalog

Καλώς ήλθατε στην CUBITECH

Είμαστε μια εταιρεία με έδρα την Αγγλία που αναπτύσσει λύσεις για τους τομείς της ασφάλειας και παρακολούθησης.  Ο πυρήνας των προϊόντων μας, η σειρά Cubis, είναι μια σειρά Ψηφιακών Δικτυακών Καταγραφικών υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας. Η υπεροχή μας στην μετάδοση "ζωντανού" video σε μια ευρεία γκάμα συσκευών από smartphone και PDA μέχρι Tablet PC και Η/Υ.

Η σειρά δικτυακών καταγραφικών CubisNX πλαισιώνεται από υψηλής ποιότητας σταθερές και κινητές (ΡΤΖ) κάμερες, συστήματα μετάδοσης σήματος Video μέσω καλωδίου UTP καθώς και από μια σειρά τροφοδοτικών. Στις σελίδες του site μας με τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε πλήρεις τεχνικές περιγραφές για όλα μας τα προϊόντα.

Για εφαρμογές CCTV μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ο Κεντρικός Σταθμός Λήψης Σημάτων Εικόνας CubisCMS αποτελεί ιδανική λύση. Ο Κεντρικός Σταθμός μπορεί να δεχθεί συναγερμούς από τα συνδεμένα σε αυτόν καταγραφικά Cubis και επίσης να διαχειριστεί κεντρικά την αποθήκευση video, τις ρυθμίσεις του κάθε καταγραφικού αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας του με τον Σταθμό.

Στο τμήμα "Υποστήριξη" μπορείτε να βρείτε Τεχνικές πληροφορίες και Υποστήριξη όπως εγχειρίδια εγκατάστασης και χειρισμού, χρήσιμες οδηγίες, απαντήσεις σε συνήθεις απορίες καθώς και video clips για τους εγγεγραμμένους στο site χρήστες.

Δέσμευσή μας είναι να δημιουργούμε αξιόπιστες και πρωτοποριακές τεχνολογίες που ως στόχο έχουν να μειώνουν τον χρόνο, τον κόπο και το κόστος που σχετίζονται με την παρακολούθηση χώρων και προσώπων σε πραγματικές συνθήκες.

Ξεφυλλίστε τον Νέο μας Κατάλογο